maanantai 28. tammikuuta 2013

KotiapuMeille on ilmaantunut salakavalasti pienenpieni kotiapulainen arkea helpottamaan. Sellainen ihana tyyppi, joka jaksaa kantaa kuusikin kauppakassia suoraankotiovelle. Ja tietty hakee ne kaupasta puolestani. Ja noukkii ne hyllystä ja pakkaa kasseihin.

Ja mainitsinko jo tarpeeksi selvästi, että hän ihan oikeasti kantaa ne kotiovelle asti.

K o t i o v e l l e.

Hän on Alepan kauppakassipalvelu, johon törmäsimme tuttavaperheen lämpimän suosituksen kautta. Palvelussa kirjaudutaan tunnareilla nettikauppaan, shoppaillaan vartissa perheen viikon sapuskat, ja meidän kohsalla tietty perhepivähoitoryhmän ruuat myös (lue 10 litraa maitoa, kolme eri ruokaa plus lisäkkeet, huh).

Klik klik klik klik ja kassi on valmis, kauppa kierretty, soijaaa ei pukkaa yhtään mistään, eikä ketään ketuta. Eikä kukaan ole heittänyt itkupotkuraivoja kaupan lattialla, korkeintaan meidän omassa olohuoneessa.

Ja sitten odotellaan. Plim plom, kassi kuljettajineen saapuu ovelle kahden viiva kolmen tunnin marginaalilla, jopa samana päivänä. Unbiliivöböl.

Lysti maksaa 6,90 ekstraa. Siis se, että joka käy sinun puolesta ruuhkassa kaupassa, jonottaa kassalle, kuskaa ne kotiin. Suits for me.

Kaupan päällisiksi ruokakustannuksemme ovat pienentyneet miltei puolella per viikko. Sitä jättää katsos kaikki turhakkeet hyllyyn, kun ei itse ole paikan päällä niitä kuolaamassa katselemassa. (tässähän on suorastaan oiva dieetti-idea...)

Ja vielä epäilyjöille, kyllä sieltä alepasta löytyy arkitarpeisiin ihan hyvin sitä valikoimaa. Siis jos ei ole tarkka onko esim käsisaippua teatreespecialflavoria vai vaan ihan tavallista jokapaikan palmoliveä. Ainoa mikä tähän asti on jäänyt puuttumaan, on kirveli, mikä sopii makutottumuksiini oikein hyvin...

Suosittelen nautiskelemaan kaupankäynnittömästä kaupankäynnistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti