perjantai 4. tammikuuta 2013

Karmaa on jaossa vain rajatusti


Siis tottakai, kun reissu etelän lämpiössä on ollu mahtava, aivan fantastinen, tullaan alas kovaa ja korkealta. Kotiuduttuamme hyiseen ja märkään Suomeen, toivuttuamme matkaltapaluu shokista, kuritti karman tasauslaki meitä oikein olan takaa.

Kenellekään ei pidä antaa liikaa hyvää kerralla: Tuttavaperheeltä imuroitu The Yrjötauti.

Tämä tuli meille siksi, ettemme vanhemmat vain liiaksi olisi iloisia ja onnellisia. Ettei hyvä mieli keskellä loskaista maisemaa vaan pääsisi kuohumaan ylitse. Pidelkäämme hysteerisenä yrjöävää vauvaa, siivotkaamme kakkavaippoja ja peskäämme pyykki kone toisensa jälkeen. Ja sitten yrjötkäämme itse samaan aikaan pöntöllä istuen.

Luvli.

Ihana ensimmäinen vihattu ja pelätty oksutauti on siis selätetty ja damagena yrjöllä kuorrutettu pinnasänky ja 6 kiloa laihtunut mutsi, jolla on vieläkin jälkimaininkina kolmen päivän mitainen migreeni. Huh. Pitäähän sitä tasata karmaa, jotta jollain toisellakin perheellä olisi edes joskus yhtä ihanaa, kuin meillä Egyptissä..

Ja ps. lähtipähän reissukilot vauhdilla veke...

3 kommenttia:

  1. Pitäis olla joku laki ettei vanhemmat ja lapset saa sairastaa samaan aikaan, meillä oli sentään vaan räkätauti mut sekin oli jo tuskaa kun olis vaan tahtonu loikoilla sängyssä ja toinen vaati huomiota koko ajan. Mut mun piti kysyä et tehän ootte muistaakseni käyny tuolla Esport Areenan Hoplopissa? Kannattaako sinne mennä tuollaisen taaperon kanssa joka ei vielä kävele kunnolla vai onko se enemmän isommille lapsille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan käytetty juurikin sitä hoplopia. Mentiin sinne ekan kerran ku muksu oli viittä vajaa vuoden ja käveli tukien käsistä. Tällöin se konttasi jo täyttä häkää ja konttaamalla pärjäsi aika hyvin isojen puolella. Tosin ei ruuhka-aikaan jolloin kukaan ei jyrännyt yli. Ja äidin piti kontata täysiä mukana polvia säästelemättä, mikä voi olla heikkopolvisille liikaa.

      Kun mukula vihdoin alkoi kävellä ite avautui uusi itsenäinen riehuntaulottuvuus ja nykyään pitää tosissaan juosta ja kontata sen perässä niin lujaa kuin jaksaa. Vauhtia riittää ja päättömiä tilanteita mistä pitää pelastaa!

      Konttausikäinen pääsee sinne ilmaiseksi, vaikka olisi jo vuoden vanha, tai näin ainakin meillä kun vähän neuvotteli kassalla mukavan myyjän kanssa. Kannattaa ainakin yrittää!

      Poista
    2. ok no pitääkin käydä kokeilemassa, taidan kuitenkin odottaa et miehellä olis sopivasti vapaata "ei ruuhka-aikaan" niin hän voi sitten kontata perässä. Saavat sitten viettää sitä laatuaikaa yhdessä :)

      Poista