sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Laatuajan upgreidaus

Ei helvettan. Päähäni piirtyi juuri paniikin siivittämä pedon luku: neljä.

Siis neljä pientä tuntia, 240 minuuttia, jotka vietän saan viettää päivittäin muksuni kanssa tarhakuvioiden alkamisen jälkeen.

Shit, vain neljä tuntia! Jos hyvä munkki käy niin viisi.

ARgH!

Kenen tarkoituksiin mä sen mukulan taas oikein menin tekemään? Vissiin yhteiskunnan ja eri instituutioden huostaanotettavaksi. Tai ehkä enemmänkin kasvatettavaksi, juridinen oikeus pysyy meikäläisellä, eikä sitä kukaan ole viemässä.

Täytynee ruveta nukkumaan murmelil kainalossa niin saa edes öiseen aikaan sitä laatuaikaa... (*muks* saakeli pidä se kätes nyt omalla puolella * moks* AIH, ja se pylly myös!!!)

No, vähäisellä päivittäisellä yhteisajalla on myös positiivisia seurauksia. Niistä enemmän koostettuna lisää myöhemmin, mutta näkyvin niistä on laatuaikaan panostaminen. Se näkyi meillä tänä viikoloppuna lämpiminä puusteina, pullasudin nuoleskeluna ja kanelitahmaisina tassuina.

4 kommenttia:

 1. Toi neljä tuntia on kummitellu mun päässä jo pitkään, sen takia varmaan olenkin vielä kotona vaikka usein tuntuu siltä et pää hajoaa ja pitää mennä parvekkeelle huutamaan :) mut se neljä tuntia on vaan niin surkeen lyhyt aika, etenkin kun siihen kuuluu vielä ne iltakitinät...

  VastaaPoista
 2. Mutta tiekkö, viikon syvällä päivähoitoon tottuneen äidin rintaäänellä (=absoluuttinen totuus maailmassa), voin sanoa että on se vaan ihanaa olla töissä, noutaa työpäivän päätteeksi äitiä hihkuva mukula kyytiin ja istua loppu ilta sylikkäin.

  Siis jos se ei kiukuttele, mitä se tietty tekee, mutta tekisi se sitä kyllä ilman tarhaakin.

  Ja tarhakuviot on tehny sille hyvää, tuntuu että se on kasvanu viikossa paljon. Ja nautin siitä, kun meillä on talossa esilapsi, ei enää niin äitiriippuvainen vauva. Olen tavallaan haikea, mutta samalla niin pirun ylpeä isosta tytöstä =)

  VastaaPoista
 3. Löysin pehmeän tarha-alun meidän tytölle, kuntosalin lastenparkin. Äiti menee bodaamaan ja juoksemaan (= hierontatuoliin ja saunaan) ja sen jälkeen molemmat taas jaksaa katsoa toisen naamaa hetken :) Mut taitaa toi tarha olla meillekin se paras vaihtoehto kohta, teillä kävi kyllä hyvä tuuri kun saitte tytön perhepäivähoitoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pssst, jos asut Espoossa kätevä tapa harjoitella päivähoitoa maks 3 tuntia päivässä ti-to klo 9-12 on Outitädin puisto (aka lukupuron puisto, possupuisto) Mankkaan lukupurossa. Se on ihan supersuosittu minihoitopaikka, johon äipät tuo mukulansa asianmukaisesti koulutetun Outitädin tykö muutamaksi tunniksi päivässä! Nimin. kokemusta on!

   http://www.espoo.fi/fi-FI/Paivahoito_ja_koulutus/Paivahoito/Asukaspuistot_ja_kerhot/Puistotadit

   Poista