keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kyllä isikin osaa jos vähän auttaa


Isille vähän kesäiloa isyyspakkauksesta. Samalla tuli hankittua viimeisimmätkin tarvikkeet kotiin. Enää puuttuu vaippapaketit ja pyllynpyyhintä kosteuspyyhkeet. Koti alkaa olla valmis.

vko 34

4 kommenttia:

  1. mäkin ajattelin tehdä jonkinnäköisen iskäpaketin.. sulla on kyllä kiva, hanhiemonkin olet sinne löytäny :)

    VastaaPoista
  2. Se kirja jos itseasissa omani vuodelta 1984. Kannatti tonkia mökin vinttiä...

    VastaaPoista
  3. Mullon toi iskäpakkaus vähän kesken. Sikaarit on, yksi isyyskirja on ja leppoinen Keep calm and carry on -tpaita on. Sisua ja semmosta tarvis vielä. Mitä kaikkea sulla on ja annoitko sen jo nyt vai vasta myöhemmin?

    VastaaPoista
  4. Mäpäs tein sillätavoin, että koska työnipuolesta pääsin näppärästi hieman tonkimalla Kelan logoon käsiksi, tein Kelalta tulleen virallisen näköisen kirjelmän postilaatikkoomme kuorineen päivineen. Kirjeessä isälle myönnettin isyyspakkaus riiviön takia, joka on noudettavissa tietystä paikasta (pinnasänky) ennen laskettua aikaa.

    itse olin hiippaillut kirjeen "postituksen" aikoihin mökille kesälomanviettoon ja ai että oli nauramista kun isäntä soitti ihmeissään kaupungista, että oli meinannut silmät pudota päästä kun hän ihmetteli, että mistä kela tietää vauvaa kutsuttavan riiviöksi.

    Pakkauksesta hän oli aivan riemuissaan ja päästiin siinä samalla tonkimaan vaippoja muita vauvan tarvikkeita hieman lisää. Pakkauksen kirjatkin on nyt tullut luettua kannesta kanteen, eli homma on kohta miltei hallussa.

    VastaaPoista