torstai 18. elokuuta 2011

Tyttöjen ja poikien juttuja

Lainattu



Kävin neuvolassa, jossa paikalla oli uusi täti (taas).


Täti kopeloi vatsaan päältä päin ja kuunteli sydän äänet ja sääti. Lopulta hän kysyi, tiedättekö mikä sieltä on tulossa. No tyttö tietty, vastasin.

Täti siihen, että aika jännä, kun kaikki merkit viittaavat poikaan, matala syke, linea negra, mahan muoto ym. Jatkoi vielä, että onhan noita tyttöjäkin matalalla sykkeellä ollut mutta silti.

MITÄ MITÄ MITÄ!!

Ei sellaiselle, jolla on enää 4 päivää laskettuun aikaan, jonka sisustama lastenhuone on neutraali mutta hienovaraisesti viritetty tyttösuuntaan, joka on vihdoin uskaltautunut ostamaan ensimmäisen hameen, joka on pohtinut vain tyttönimiä ja joka on ommellut jo tsiljoona pikkuhametta, sanota noin vain, että pojalta se näyttää.

EI NÄIN!

Hyperventilaation ja muutaman paperipussin (ja niiden sisältämien dallaspullien) jälkeen ajatukset selkenevät sen verran, että samapa tuo kumpi tulee, vaatteitahan ja tavaraa ne vain on. Kyllä pojatkin tykkää punaisesta. Ja leikki kasalla pehmoleluja ja snif marimekon vaaleanpunaisella Apinalla.

Tässä pitää nyt sitten viime metreillä kuitenkin kääntää ajatuksia taas siihen neutraaliin pisteeseen. Kumpi vain saattaa olla tulossa. Kunhan se on merkkiä vauva. Ja terve.

vko 40 (39 + 3)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti