tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kurahirviö

Tämä on nyt sitä itseään...


Hiekkaa hiekkaa, hiekkaa !! Lisää HIEKKAA! 

Lapioin päivittäin tonneittain hiekkaa ja kuraa eteisestä. Imurin putki kolisee ja rapisee, kun täytän sen sisuksia pihamme päällysteellä. Vessan viemäristö on miltei tukossa, kun suikuttelen varpaiden väleissä narskuvat kivet surutta putkistoon. Eteisen penkit, seinät ja vessankin ovi ovat täynnä kurahanskojan lähmäisyjä. 

R a s i t t a v a a

Kun noudan mukulan pihalta kotiin päivähoidon päätteeksi kiitän maailman kaikkia jumalhahmoja, että hoito järjestetään kotonamme. Voimme nimittäin hipsiä suoraan pihalta taka oven kautta suihkuhuoneeseen riisuutumaan. Muut ryhmäläiset kapuavat karmeissa mutapäällysteisissä kurahökötyksissään isin ja äidin cayennecitymaastureihin ja valuttavat sepelinsä niiden nahkasisuksiin.

Nauran hiljakseen, kun pukuisit tulevat hakemaan räkänokkiaan pihalta. Ne väistelevät kurahirviöitään, joita ei mutanaamion alta miltei tunnista omakseen. Lapset juoksevat innoisaan vanhempiensa syliin halattavaksi. Ja  väistelevät minhkä ehtivät. HugoBossit saavat hiekkalaatikkohiekasta ilmaisen kuorintakäsittelyn.

Olen tosin itsekin ongelmissa. En tiedä millä ihmeellä hallitsisin tätä sotkun määrä. Meillä käydään vaatteet päällä suihkussa, koska en keksi enää muutakaan keinoa kuran kaitsemiseen. Hätistelen lätäkössä makaavan jälkikasvuni pihalta suoraan kylppäriin ja suihkutan sen kurahousuine ja haalareine päivineen (ja koirankin siinä sivussa) ennen riisumista. Thänk god G-tech. Tämä jos jokin on välineurheilun kulta-aikaa!

Harkitsen myös vakavasti sadehaalaria sillä kurahousujen sisään, kaula-aukosta kaadettuna, mahtuu aika monta litraa hiekkaa. Ei siinä mitään, mutta viemärimme tuskin jaksaa enää niitä vetää sisuksiinsa kovinkaan pitkään. 

Ehkä mun pitäisi ottaa oppia lapsestani, tuosta edellistä sukupolvea viisaammasta. Muksu nimittäin ei välitä tuon taivaallista sotkusta, menee pikemminkin sinne missä sitä on eniten. Äiti vain on hienohelma, turha vouhottaja. Hiekka lähtee pesussa, ihanat lätäkön läiskytyskokemukset ovat elinikäisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti