maanantai 1. huhtikuuta 2013

Rakas Murmeli,



Äitisi on niiiiin pahoillaan. Äitisi pyytää anteeksi mitä isoimmalla ja nöyrimmällä sanalla mitä on. Äiti ei tee tätä kiusatakseen, vaan toivonrikkaasti hyvinvointiasi ajatellen. 


Äitisi on nimittäin saanut päähänsä lopettaa sormien imutuksen tähän paikkaan. Olet saanut mussuttaa finkkujasi kolmikuisesta aina yli puolitoistavuotiaaksi asti. Ihan sulassa sovussa ovat etu- ja keskisormi sujahtaneet suuhusi aina tiukan paikan tullen, autossa istuen ja ennen ruoka-aikaa. Isoin apu niistä on ollut nukkumaan mennessä. Mussutus on tuonut turvaa ja olet ne löydettyäsi nukkunut parhaiten ikinä. Nelikuisesta asti täysiä öitä. Kiitos siitä.



Nyt on kuitenkin aika sanoa sormille heippa. Iho imutettujen sormien ympäriltä halkeilee ja sormista tulee varmasti pidemmän päälle kipeät. Neuvolatätikin nuhteli äitiäsi, koska sormet kitalaessa kuulemma haittaavat hampaiden kasvua. On se äidistäsikin hieman ärsyttävää, kun perhepedissä mussutat menemään niin kovaa, ettei erkkikään saa unta. Ja jos ei erkki nuku, niin ei äitisikään.


Koska mikään tabascosta kynneliin ei tehoa yölliselle pakkomielteellesi, ryhtyi äitisi ompelupuuhiin. Yöpuvut on nyt tuunattu ja vimpan päälle viritetty sormien torjuntahommiin. Astelemmekin pian yhdessä kohti kaameita valvomista täynnä olevia öitä.  Äiti lupaa yrittää olla vastineeksi yöllä kärsivällinen nukuttaja. Kärsitäänhän me molemmat yhdessä.

Älä ole äitillesi ikuisesti vihainen. Äiti tykkää sinusta ja paljon.



2 kommenttia: