keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Google vie ja google tuo




Tutustuin hieman tarkemmin hakusanoihin, millä tähän blogiin on ulkopuolelta oikein pläjähdetty.

Perussettiä olivat hakusanat  sitteri, mahaliikkeet, hikoittelu, turvakaukalo, unikoulu ja mammajumppa sekä vastaavat hakutermit. Perus äitikamaa, paitsi että viimeisintä ei täältä paljoa löydy, pari kuukautta jaksoin jumpata ja sitten hyytyi liikuntainto. AJ on muuten edelleenin kateissa.

Erikoisemmaksi kävivät hakusanat madekeitto raskaus. Hmm. Ehkä olen siitä joskus maininnut ruokalajista, toivottavasti hakija sai etsimänsä. Reseptejä täältä blogista nimittäin harvemmin löytää. Myös irti töistä sanaparin  osuminen tähän blogiin ihmetytti hieman. Voihan sitä raskautumalla päästä pois töistä, mutta tuskin tämä oli tarkoitus?

Toivottavasi myös hakusanoilla raskaus naks löytyi tarvittava tieto. Kuittaan vertaistukena ainakin mahan naksumisen ihmettelyn ja kauheuden tunteet, but no worries. Sikiökalvot ne kuulemma siellä vain naksuvat.

Hyvää settiä olivat huono omatunto ja 2v raivoäiti. I so oooou feel you! Sydämellisesti tervetuloa tähän blogiin, täältä löytyy vertaista hajoilua.

Samoin 5kk iltakitinät herätti myötätuntoa. Muistan tuon vaiheen. Tsemppiä sinne. Ei auta kuin kestää. Ja muista se tutti.

Parhaat naurut sain frontside olliesta. Ja haku on tuonut tänne vieläpä huomattavan useaan otteeseen! Hyvät teinarit ja skeittarit, en usko että voi tarjota teille mitään muuta kuin äitihahmon stereotypioiden vahvistusta ja raskauden ehkäisyä. Vink vink: ei niitä muksuja kannata liian aikaisin tehtailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti