perjantai 15. huhtikuuta 2011

Äippäsetti 2011

Jei, nyt se on julkistettu, check -lista pienenee!!

Äitiyspakkaus 2011  

3 kommenttia:

  1. Nyt sitten jännätään tuleeko vuoden 2010 paketti vai tämä uusi. Laitoin Kelalle lappuset menemään keskiviikkona :) Mua ehkä miellyttää tämä uusi himppasen enemmän kun sen viime vuoden. Vaikkakin poikamaisia värejä on, mutta olipas niitä viime vuoden pakkauksessakin ja edelleen kun yhdistelee tyttömäisempiin niin tulee jees :)Kumpi sua miellyttää enemmän? Mitä mieltä oot nuista kestovaipoista? Minä vähän veikkaan, että meillä ne jää käyttämättä. Saatan kokeilla, mutta luulen, että tullaan käyttämään kertakäyttösiä.

    VastaaPoista
  2. tuumaan, että molemmat paketit on aik jees. Tosin ihmettelen haalena vaalean, ei oikeastaan minkään värisävyisiä, vaatteita. toki ajatuksena on ollut se, ettei ketään liiaksi ärsytä, mutta on se kumma kun hurjin mihin pystytään on lime -väriset pökät.

    No, valtion kustantamaa ei pidä liiaksi suomia, vaan otan ilomielin vastaan minkä saan. Kelan paprut lähtee tällä tai ensi viikolla eteenpäin ja jos oikein ovela olen, taktikoin niiden lähettämisen aikataulutuksen kanssa hieman. Täytyykin verrata oikein syvällisesti pakkauksia rinnakkain...

    Kestovaipoista en tiedä. Siippa tuumaa optimistisesti, että juu - ekologista, mutta itse tuumaan nasevan realistisesti että ei - sotkuista. Ehkä aluksi muovitapauksia ja myöhemmin kestosellaisia?

    VastaaPoista
  3. Ainahan sitä jotain toiveita olis tuon paketin suhteen, mutta täytyy kyllä vaan kiitellä, että meillä Suomessa on tällainen systeemi :)
    Himppasen ärsyttää jopa nuo keskustelupalstat joissa kritiikki on todella kovaa, kai sitä vaan pidetään niin itsestäänselvyytenä ja unohdetaan arvostus :)

    Sitte nuista kestovaipoista, että kuluttaahan seki luontoa kun niitä pitää pestä vähän väliä ja lisää vaivaa tuon pesun lisäksi se, että niitä pitää keitelläkkin. Nooh, aika näyttää kumpi miellyttää enemmän :)

    VastaaPoista