maanantai 19. maaliskuuta 2012

Haaste

HaasteKiitos nimimerkille ac haasteesta tai tunnustuksesta tai mikä nyt tämä onkaan laatuaan. Siinä vaaditaan seitsemää random faktaa.
Pistetään siis suffle pyörimään.
Elämän vaaliminen. Minä kerään kasveja. Tai siis niitä vaan tulee meille. Aivan tahattomasti. En meinaa millään voi tappaa mitään vihertävää, jos sellaisen orpona jostain löydän. En myskään voi heittää roskiin sellaisten kasvien osia, mit täytyy vähän väliä harventaa, vaan sullon ne multaan ja usein tällä toiminnallani tuplaan kasviemme määrän hetkessä.

Lokki. Ostin juuri Yki Nummen Lokki valaisimen. Sen isomman. Auts.

Nella ja nuttu. Rakastan suomidesignin lisäksi peruskirpputoreja. Monella euron bodylla, saa pitkän ajan päästä vaikka toisen lokki-valaisimen.
Pupuneidin hedelmärae. Se on jotain mitä en voi ohittaa, mutta joka on kortilla. Se ilmestyy karkkihyllylle pääsiäisen tienoilla ja poistuu sen jälkeen jättäen kaipauksen miltei koko vuodeksi. Siksipä ostan pusseja joka vuosi varastoon pahan päivän varrelle. Nytkin puputan yhtä pussillista...

Korvatulpat. Joka aamu käytössä. Minä en kertakaikkiaan herää ennen kello seitsemää, en vaikka murmeli kuinka vaatisi.

Neuroticbrain. Järjestelen kaiken. Ihan kaiken, jotta tiedän mitä missäkin on. Viimeksi isännän työkalupakin. Sitä ennen ulkovaraston, veropaperit, cd -hyllyn ja pakastimen. Vaatekaappi on ominta järjestelyn aluetta, samoin murmelin kaappi. Vähiten tongin Isännän sukkalaatikoita ja järjestelen jatkojohtoja, vaikka mieli tekisikin. 
Unilelu. Olen ollut pienestä pitäen hulluna pehmoeläimiin, kenties äitini niitä tunki, tai yliinnokas mummi, mutta joka tapauksessa niit on aina pursunnut kaapeista, koreista ja laatikoista. Ja yksi niistä, se rakkain, uinuu vieläkin kanssani yöunet. Unihiiri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti