torstai 15. maaliskuuta 2012

Dubaibaibaby

Voisikohan koko kodin mitenkään ottaa mukaan reissuun? Mielellään ihan käsimatkatavarpoihin ängettynä, jotta se olisi lentokoneessakin heti käden ulottuvilla.

Mitä hittoa pakataan vauvalle mukaan reissuun? Vaipat, maito, sapuska ja vaatteet. Tsek. Mitä muuta?

Olenkin viime viikkoina virittänyt äärimmilleen neuroottisen haluan kontrolloida kaikkea mitä ikinä voikaan tapahtua -syndroomani. Olen varustautunut kaikella, ihan kaikella. Mukana on muun muassa minigrip pusseja, joihin voi laittaa likaisen ruokalapun syömisen jälkeen, tyhjä bonapurkki maitojauheelle, ettei tarvitse koko pönikkää kuskata perillä hotellilta, kolme hattua ihan vain varmuudeksi, jos vaikka yksi hukkuu ja toinen lentää tuulen mukana, tsijoona erilaista lelua, fleecepussukka takaisin tuloa varten (kylmä auto odottamassa), uimavaippoja, pulloharja, ihan kaikkea.

Mutta mitä vielä, rakas neuroottinen aivoni, olet unohtanut?

Mikä odottamaton katastrofi perillä voikaan odottaa, mihin minun olisi pitänyt tajuta pakata jotakin mukaan...


4 kommenttia:

 1. meillä on kans reissuun lähtö vappuaattona ja kovasti jo näin etukäteen oon pähkäilly et mitäkä mukaan pitäisi ottaa.

  Otatteko työ teijän tytölle mukaan rattaita/vaunuja? Entäs turvakaukalon?

  Toivottavasti kirjotat postauksen reissun jälkeen matkan sujumisesta ja myös siitä mitä kannatti ottaa mukaan/ huomioida vauvan suhteen reissuun lähdettäessa :)

  VastaaPoista
 2. Heips, ollaan kans lähdössä Dubaihin 4 kk ikäisen kanssa kuun lopussa. Teethän postauksen miten reissu sujui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan postaus, mutta pahoin pelkään, että astut juuri siihen koneeseen, millä me ollaan tultu hetki sitten takaisin kotimaan kamaralle. Mutta katsotaan jos ehdin kuin ehdikin päivittämään enne nlähtöänne miten reissussa kävi, kuka selvisi hengissä ja kuka sai hermoromahdksen...

   Poista