keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Tarttuvia nimiä

Muksu astuu tarhakuvioihin, tai tarkemmin perhepäivähoitokuvioihin tammikuusta. Tästä aiheesta myöhemmin, mutta käytännön superäidille tämä tuttaa pään vaivaa muun muassa vaatteiden hukkumisen muodossa. Msitä ihmeestä päivähoitotäti tietää mika lapanen kuuluu kenellekin?

Superäitihän aplikoisi nimet jokaiseen tumppuun ja villasukkaan, mutta minäpä oion. Äitinikin oikoi aikanaan ja kiinnitteli kankaisia silitettäviä lappusia vaatteisiin. Näitä saa kuitenkin tuskanhiki otassa, kuin hotjoogassa konsanaan, nyhtää irti omistajan vaihdoksen yhteydessä.

Siispä, teen tuleville äideille palveluksen, jotka sattuvat kirppiksellä tahi huutonetissä nimikoituihin vaatteisiimme törmäämään, kiinnitän nimet tarralla.

Jep. Se on uusinta uutta eikä (kuulemma) lähde pesussa irti. Katsotaan, olen koekaniini.

Suomalaista verta kaipaaville löysin netistä Tarramonsterin. Itse päädyin Namebubblesiin erään koko maailman presidentin kotimaasta. Sama hinta, eri värit. Molemmissa ihanat pyöreät nimikointiversiot.

Toisessa on kuitenkin isompi ekologinen jalka, mutta lupaan hyvittää sen kestotiskirätin hankinnalla ja kuukupin ahkeralla käytöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti