keskiviikko 5. lokakuuta 2011

"vapaailta"

ai ai AI! Hemmetti, mikä tämä on, sattuu niin perhanasti. Toista tidiä kuumottaa. Olo on kuin pahimmassa flunssakierteessä. Väsyttää ja kuume nousee. Syöttäminen tekee niin perhanan kipeää ja koko rintakehää särkee. Mitä mitä mitä?

Guugl, guugl, guugl.

Ahaa, ai rintatulehdus. Se tästä vielä puuttui. Hoitokeinoina lisäimetys tiheään kipeältä puolelta ja saakelin kipeän kohdan hieronta. Ihanaa.

Ja lepo.

Vinguin isännän apuun, sillä voimat katosivat tykkänään ihan yhtäkkiä muutamassa tunnissa. Loppuilta menikin huopaan kääriytyneenä, teetä juoden, keksiä mutustaen ja buranaa imeskellen sohvalla. Tehtäväni oli ainoastaan ipanan syöttäminen tunnin välein.

Ah mikä vapaailta. Kelpaa se tälläinenkin välillä, viis kuumeesta!!

4 kommenttia:

 1. Kaalinlehti on hirmusen hyvä apu myös yleensä rintatulehduksessa, eli osta kaali kaappiin ja otat siitä yhden lehden jonka kaulitset ja sitten laitat rintaliiveihin. Sillä on joku ihme parantava vaikutus, sillä se toimii!! ja jos näyttää ettei lähde paranemaan niin sitten lääkäriin ettei pahene! paranemisia :)

  VastaaPoista
 2. kiitti neuvosta, olen tuon kaalijutun kuulut, mutta epäilyt sen toimintaa tositilanteessa. Laitetaan kokeiluun!

  VastaaPoista
 3. Itellä oli ekaviikolla lämmönnousua ja tosi kipeet tissit mutta taisi johtua vain maidonnoususta. Silloin ainakin kaalinlehdet todella auttoivat. Enkä edes kaulinut, en ole ymmärtänyt mikä funktio sillä on. Mut joktap, halpa ja helppo apu.

  VastaaPoista
 4. en ehtinyt ostamaa kaaleja kaupasta, sillä burana auttoi jo seuraavana päivänä. Nyt kuljen vuorautuneena kaulaliinohin ja lämiittäviin vaateparsiin. hiki on mutta ei kiitos enää samaa vaivaa takaisin...

  VastaaPoista