tiistai 19. helmikuuta 2013

Kekseliäisyyttä keittiössä

Mukulamme osoittaa lievästi sanottuna hullua mielenkiintoa kaikkia keittiö vehkeitä kohden. Olenkin hankkinut hänelle muutamia minikokoiseen käteen sopivia kippoja ja kuppeja mistä lie tarjoustalosta. Varsinaiseen kultasuoneen osuin Fida lähetystorilla, mihin joku siunattavan ihana ihminen oli jättänyt oman pienen mukihamsterinsa kipot ja kupit toisten iloksi. Kiitos hänen, meillä asuu nyt lasten paistinpannu, muovileivoksten armeija, minikokoisia haarukoita ja veitsiä ja mukeja, kasoittain lautasia. Vietämme kakkukestejä harva se päivä.

Laajensin varastoamme Ikea kasviksilla. Siis öfcöörs täytyyhän lapsen orientoitua muovisten leivosten lisäksi pumpulilla täytettyihin porkkanoihin ja salaatteihin. Tasapuolisuutta haloo!

DUKTIG leikkivihannekset, 14 osaaDUKTIG hedelmäkori, 9 kpl


Haaveissa on vielä hedelmäkori ja ehkäpä paistinvälinesetti. Toisaalta, ehkä ne tomaatit riittävät ja samoin meidän keittiöstä lainetut kihvelit ja kahvelit. Aina ei tarvitse omistaa ihan kaikkea pienestä pitäen.

Mutta, yhdestä en tingi. Lapsihan tarvitsee keittiön! Mökkimme leikkimökissä odottaa brion hellaklassikko vuodelta nakki ja makkara, mutta jotain keittolevyntapaista pitää saada myös kotiin. Jotain mikä ei vie tilaa.

Hihkuinkin onnesta kun löysin kestävän ratkaisun, ideoista ihanimman. Kurkkaa miten Pariovea -niminen blogisti hyödyntää kotonaan fantastisesti Ikean Expedit hyllykköä, ovella tai ilman!! Meillä sattuu nököttämään vastaava sekä lastenhuoneessa, että olohuoneessa. Nyt tarvitsee enää ostaa kontaktimuovia ja päättää kummassa huoneessa tahdomme päivittäiset kakkukestit viettää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti