keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Keke not so Ruusperi anymore



Meillä oli töissä Keket eli kehityskeskustelut.  Ja sanotaa nyt ihan suoraan, että en ole mikään keke fani yilpäätään. Niistä ei jotenkin koskaan ole hyötyä yhtään mihinkään, varsinkaan perustutkijan määräaikaisuuksien viidakossa. Mieti siinä sitten urakehityksiä, kun tulevaisuuden näkymät ovat pätkäluonteisia. Erityisesti tämän kevään keke herätti turhautuneisuuden tunteita ja lomakkeen täyttö oli miltei ylivoimaista. Jotenkin kysymykset eivät tuntuneet ajankohtaisilta.

Työtehtävien määrittely - mitä on meneillään juuri nyt?
No mitäs tässä, edelleen niitä vaippoja vaihdetaan, opetellaan lusikan käyttöä ja mukista juomista. Laulamistakin harjoitellaan ja puhetta tulee koko ajan lisää.
Niin siis tarkoitin, että äitiyslomalta ollaan pikkuhiljaa kotiuduttu ja annetut työtehtävät suoritettu, projekti rullaa hyvin

Mennen kauden arviointi – miten arvioit suoriutumistasi?
No olihan se rankkaa, varsinkin kahdeksan kuukauden kohdalla en ikinä olisi uskonut että selviän hengissä. äitinä olemiseen olen kuitenkin tyytyväinen ja omasta suorituksestani  ylpeä, ylämäkineen ja alamäkineen.
Ai siis projektin osalta? No ihan hyvin se on mennyt. Mitäs tässä työt tulee tehtyä. Perussetti.

Tulevan kauden tavoitteet – mihin ollaan menossa ja miten tulokset näkyvät?
Kohta ollaan jo puolentoista vuoden rajapyykillä, siitä sitten kohti kahta vuotta ja jännittävää uhmaikää. Odotan sitä innolla ja kauhulla. On myös äärettömän siistiä nähdä kun sanoja tarttuu muksuun lisää. Viimeksi eilen saatiin kuulla ensimmäistä kertaa, kun murmeli kertoi päivänsä kulusta ihan itse: Isi, auto, kakku, puisto. Isin kanssa mentiin autolla puistoon ja tehtiin lumikakkuja. Mahtavaa!
Siis mitä, nytkö pitää nimetä viisi tavoitetta? No hoitaa projekti loppuun kunnialla ja sitä rataa. Riittääkö tämä?

Ammattitaidon kehityssuunnitelma  – urakehitys ja pitkän aikavälin tavoitteet?
Jotenkin se toinen lapsi nyt sitten kuitenkin kummittelee mielessä. Josko siihen uskaltaisi ryhtyä. En kyllä tiedä miten siitä selvitään, mutta vakavassa harkinnassa on. Kehittäisi ainakin äitiyttä ja pääsisi treenaamaan jo opittuja kikkoja uudelleen. Ehkäpä jo ensi syksynä.
Saiskos sitä vakkarityösopparia, ai ei. Joo joo tehdään se lisuri ja väikkäri joskus. Hei evvk, en jaksa nyt miettiä, koska pääsee lounaalle?

Yhteistyö ja palaute, palkkakeskustelu
Kai sillä hoitovastikkeella voisi elää jos sen toisen mukulan hankkii eikä se määräaikainen työsoppari kai ole maailman loppu vaikka tulisikin nyt raskaaksi…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti