torstai 4. syyskuuta 2014

Äidin ja lapsen boksi


Aivan huisia! Äitiyspakkaus on laajentunut, enkä nyt tarkoita sen lähtöä maailmalle, vaan uutta innovaatiota ihan koti Suomessa. Ja tällä ei ole mitään tekemistä sitten Kelan kanssa.

Almondella -nimeä kantava firma (?) on päättänyt hemmotella lapsia ja äitejä kuukausittaisen pakkauksen muodossa, jonka voi tilata kotiovelleen. Formaatti on samankaltainen, kuin naisille suunntattu Liv -box, jonka kuukausittainen kosmetiikkayllätysboksi kutkutteli muutaman kuukauden ajan allekirjoittanutta.

newborn box for 2 months old baby

Eikä tämä pakkaus sisällä mitä tahansa vanupuikkoja, vauvaöljyjä ja potkareita, vaan uusimpia vauvahittejä. Parasta on tuotteiden skandinaavisuus ja ekologisuus. Ja pientuottajien huomiointi. Nämä takuulla miellyttävät äidin silmää ja siis kröhöm vauvaa/lastakin.

Kotiin saattaa tupsahtaa esimerksi laspiystävällistä kosmetiikkaa, askarteluhommia, leluja, vaatteita, kirjoja ja muuta ihanaa, kaunista ja kuolattavaa. Siis kaikkea sitä mitä olen aina himoinnut, mutta en ole tajunnut tai osannut hannkkia.

cooking themed box for 24 months old baby

Pakkaus on tuunattu kunkin ikävaiheen mukaisesti. Se siis kasvaa lapsen mukana. Jokaista pakkausta pääsee myös ovelasti kurkkaamaan etukäteen. Jos sisältö ei miellytä, voi sen skipata yli maksutta.

Ah minä kuolaan...Tilaanko, enkö, tilaanko, enkö?

En(pä), mutta heitän sen sijaan lahjavinkin, sillä tämähän on aivan fantastinen lahjaidea! Oman liv -boksini sain aikanaan lahjaksi, ja iloitsin siitä kovasti. Tämänkin ottaisin mieluusti vastaan, niin herkulliselta näyttävät sisällöt!

Building themed box for 13 months old baby


Ja ai niin, näiltä saa tilata koeboksin huokeaan 15 e hintaan.. Se-mulle-heti-nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti