lauantai 29. maaliskuuta 2014

Palkataan Imettäjä


Tarjotaan töitä vanhalle kunnon imettäjälle.

Työpaikka sijaitsee Espoossa viihtyisässä kodissa. Työyhteisö on mukava ja työympäristö erinomainen. Työparisi on mukiin menevä kuusikiloinen tyttö, jolla mahtavat reisimakkarat ja valloittava hymy. Ja loputon nälkä.

Työn kuva on syklinen kahden tunnin välein toistuva vartin kestävä sessio yöaikaan. Väliajat työntekijä voi nukkua. Kutsu töihin saattaa tulla myös viikonloppuisin.  Palkatun henkilön tulisikin olla joustava ja valmis rynnistämään paikalle lyhyelläkin varoitusajalla, jos vanhemmille tulee kutsu juhliin tai tarvetta parisuhteen hoitoon illallisen muodossa.

Aiempi työkokemus ja mahdollisimman tuore sellainen on suotavaa ja jokseenkin välttämätöntä. Minimivaatimuksena myös terveellinen ruokavalio ja päihteettömyys. Myös pitkä pinna on plussaa, samoin hyvät nukutustaidot.

Työ on fyysistä ja haastavaa, mutta palkitsevaa. Etenemismahdollisuuksia työssä ei valitettavasti ole tarjota eikä lasta saa työsuhteen päättyessä omaksi. Työsuhde kestänee noin puolivuotta, työvuorojen harventuessa loppua kohden.

Hakemukset voi lähettää osotteeseen kahdenviivankansalainen@gmail.com, sillä mä todellakin haluaisin päästä joskus johonkin.

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Noi yöimetykset on välillä ihan pepusta. Meillä ne kestää onneksi max. 5 minuuttia ja sitten pikkunen menee unille. Tajusin tuossa pari yötä sitten, että ei meidän pojalla aina ole nälkä. Hän vaan haluaa päästä pois pinnasängystä äidin lämpöiseen syliin. Ja nukahtaa sylissä uudelleen. Varmaan ois helpompaa nukkua perhepedissä, mutta 180cm sänky ei millään riitä kolmelle ihmiselle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten olisi kolme runkopatjaa vierekkäin ;)

   Poista
  2. Hah,liiooittelin jopa nuiden senttien kanssa, kyllä meillä perus 160cm sänky on :D Noh, Esikoinen nukkuu nyt toistaseksi pinnasängyssä. Viime yönä söi kahdesti ja kerran laitoin tutin suuhun.. Ihana kun välillä on näitä parempiakin öitä :)

   Poista