perjantai 21. helmikuuta 2014

Päärynäletut



Törmättiin reseptiin huolettomaan ja vastustamattomaan. Vaikka herkku onkin itseltäni hetkeksi pannassa, nautiskelkaa te muut. Tällä nimittäin vaihtuu mustimmankin yön silmäpussit naurun ryppyttämiksi. Parhaimmillaan  se on viikonloppuaamuna, koko perheen jakamana. Eikä aikaakaan kulu pahemmin, vaan pannarit valmistuu aamupiirrettyjen aikana salamana.

Jamie Oliverin päärynäpannarit:

Ota joku kaunis kuppi
Täytä kuppi jauhoilla ja kumoa kulhoon
Täytä sama kuppi yhtä suurella määrällä maitoa
Kumoa sekin kulhoon
Heitä perään ripaus suolaa, 1 tl leivinjauhetta ja muna.
Raasta päärynä kuorineen poikineen joukkoon.

Ota paistinpannu, länttää siihen kolme huoletonta lusikallista taikinaa, kukin omaksi letukseen. Paista letut kypsiksi ja lapioi kolmelle nälkäiselle.

Lusikoi lettujen päälle vielä turkkilaisen partamiehen jugurttia ja juoksevaa hunajaa. Ja nauti aamukahvin kera. Mieluiten lämpimän sellaisen, jos se taloudessanne on mahdollista.

En mä mikään kokki ole (Jamie on), mutta tää on hyvää, jopa mun tekemänä.

2 kommenttia:

  1. Onpas hauska resepti Ei tartte paljoo ulkoa muistella paljon tuli mitäkin. :D

    VastaaPoista
  2. helpot reseptit on kotiäidin suola ja sokeri!

    VastaaPoista