perjantai 7. helmikuuta 2014

Deja vu


Nimiäisissa käytyä keskustelua:

Mites imetys sujuu?
Mitä?
Mites imetys?
!?... nooo, pakkohan se on vaikka en tykkää siitä.
No mutta, sehän on tosi ihanaa kun vain löytää oikean otteen!!
Joo mut kyse ei ole siitä, vaan siitä että ton vauvan mahaa särkee ja se meinaa tukehtua oksennuksiinsa kun maito virtaa takaisin. Että varmaan joku imetysdietti edessä.
No mutta sitä pitää röyhtäyttää!
(No shit.)
Kyllä se imetys on tärkeää ja oikealla röyhtäytyksellä vaan niin hyvä tulee.
(...Pelastakaa joku mut tästä keskustelusta ennen kuin hillintä pettää...)

Ei vadelma, taas tää keskustelu alkaa. Viimeksi huijasin samaa henkilöä, kaikkien megaimettajien kantaemoa sanomalla etten enää imetä yhtään mitään tai ketään, ja johan loppui kysely. Tsiisös kuinka maitorauhaseni voivatkaan olla jonkun mielestä korrekti keskustelunaihe kesken juhlien.

Onneksi olen keskellä äidiksi tulemisen reinkarnaatiota, enkä ensimmäisen lapsen äidin tuskaa ja epävarmuutta. Nyt, kuten todettu, on pokkaa kääntyä kesken keskustelun toiseen suuntaan ja keskustella niiden kanssa jotka ymmärtää.2 kommenttia:

 1. Nyt on pakko kommentoida :D Mä en kestä…. tämä juttu, tuo nimiäistaina, anoppi-jutut.. kaikki on kuin mun kirjottamaa! Mä näen nä mä tilanteet. Ihan oikeasti, miksi ihmiset ei voi jättää toisen ihmisen kehonosat rauhaan? Tai kunnioittaa toisen mielipiteitä ja tapoja oli ne sitten ristiäiset tai imetys.
  Meillä oli siis aivan samanlaista. Tosin me pidettiin ristiäiset ja anoppi olisi halunnut nimiäiset. Sabotoi sitten kaikkensa näitä ristiäisiä ja sai aikaan tietenkin minulle pahan mielen. Samainen anoppi nyt ei sietänyt yhtään mitään muutakaan miten miehen kanssa haluttiin vauvan kanssa olla tai tehdä.

  Voimia siis sinulle! Ja hienoa huomata, että meitä on monia joille se suku ei ole aina niin ihana. Eikä se pelkästään johdu "niuhottavista miniöistä" vaan oikeasti anopit voi olla todella tuhoisia perheille. Jatka kirjoittamista! Hauskoja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   Kyllä nämä ihmistyypit rupeavat ain hermostuttamaan, vaikka olisi minkälaisissa liemissä keitetty. Erityisesti Anopit tuppaavaat ottamaan aivon, sillä niitä kun ei pääse pakoon.

   Ja kaikkienhan kaveri ei tarvi olla, mutta kyllä sitä jotenkin pitäisi tulla toimeen kun samaa sukua ollaan. Vai voisiko siitäkin olla eri mieltä.....

   Poista