tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lomille lomps..

Nyt on aika hiipata kesälaitumille, enkä vastaa enää ollenkaan kirjoitusten päivitystahdista heinäkuun aikana. 

Kesälomasuunitelma kuulostaa tähän mennessä jo ihan mojovan puuharikkaalta. Lauantaina pakkaamme laukkumme ja lähdemme Kreetalle. Mukaan ovat tarttuneet pari työkaveria perheineen. Jopa naapurikin ängesi perheineen mukaan kuullessaan loistavasta reissustamme. Mukuloita reissulla on yhteensä viisi (plus ainakin yksi tiedossa oleva piilomatkustaja) ja aikuisia kahdeksan. Kaitsettavaa siis riittää.

Kreetalta paluun jälkeen jatkamme rusketutmista mökillä Tammisaaressa, täytämme mahamme grilliruualla ja uiskentelemme merivedessä 24/7. Suomen kesän parhaimmistoa!

Viimeisellä lomaviikolla päädymme ehkä purjehtimaan tuttujen veneelle. Se miten selviän aallokosta mahani kanssa on arvoitus, kunhan vessa ei mene tukkoon kesken matkan, selviän kaiketi mainiosti.

Nyt kuluvalla viikolla on podettu aurinkoihottumaa, häiden jälkeistä väsymystä, flunssaa, ikuista migreeniä ilman mahakkaalle sopivia lääkkeitä ja terassin teosta aiheutuvaa yksinhuoltajuutta. Isäntä ja oma isini rakentavat pihalle patiota ja minun tehtäväni on pitää lapsi poissa jaloista. Tämä on helpompaa sanottuna kuin tehtynä. Minimonsteri tahtoisi auttaa sirkkelöimällä, keräämällä kaikki ruuvit aivan vääristä paikoista ja tietty mittaamalla mittanauhalla mystisiä viis-kuus-viis-kuus -lukemia mistä tahansa.

Tulipahan sitten pakattua kaikkien hermoille käyvä mittamestari extempore autoon ja nokka suunnattiin kohti Korkeasaarta, jossa nähtiin siisoni, isiporo joka kaatui ja lamingo.

Huomenna tuhlataan energiaa rantsulla ja loppuviikosta taas ties missä lorvien. I luv it.


ps. Kesällä kuuluu käydä Barösundin shamppanjabaarissa, sieltä saa hyvää vissyä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti