keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Vuoden innovaatiopakinto


Ja täten jaamme vuoden innovaatiopalkinnon perheemme äidille. Palkinto tulee uraauurtavasta työstä vanhempien hyvinvoinnin eteen heikoimmalla mahdollisella hetkellä. Palkinnon saaja on osoittanut silkkaa itsekkyyttä ja puhdasta kotiäidin viekkautta työstäessään perheen hyvinvointia uhkaavaa ongelmaa. 

Keksintö liittyy yhteen raastavimpaan ongelmaan lapsiperheissä (ainakin kyseisessä): Lentomatkailuun ja siellä penkkeihin köytettyjen riiviöiden viihdyttämiseen. Keksinnön innoittama aihe on kuinka hallita kirkuva kakara suhteellisen äänettömästi koneessa?

Palkinto myönnetään keksinnöstä nimeltä: Taaperopädi.


Innovaatioon tarvitaan joulu, isovanhemmat jotka kustantavat Isännälle uuden puhelimen, ylijäänyt vanha kosksetusnäytöllinen puhelin, pari lasten diipadaapa softaa ja leffaa sekä perhevalokuvia.

Innovaatio kootaan niin, että käytöstä poistuva älypuhelin tyhjennetään, sim -kortti poistetaan ja muutenkin kaikki arvelluttava lapsen lärpyttämistä kestämätön seikka deaktivoidaan. Sitten tilalle ladataan pari lapsille tarkoitettua peliä (tyyliin paina lehmää ja lahmä sanoo Muu), yksi muumijakso ja yksi Late Lammas ja tietty pari kuvaa äidistä ja isistä, joita voi toljotella. Avot, Taaperopädi on valmis.

Mahtuu taatusti pienimpääkin matkalaukkuun, ei haittaa jos särkyy koska olisi muutenkin ollut kaatopaikkakamaa, kenenkään ei tartte taistella kuka saa lukea pädillä hesaria ja kuka kattoa Latelammasta sillä kullekin kohderyhmälle on omat masiinansa, ja omg, siinä on volyymisäätö ja mute!!

Olkaa hyvä ja kopioikaa käyttöönne, tämä lapsiperheen pirkkaniksi ei ole copyright!




Ja Adios amigos, me lähtään epyktiin huomenna!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti