keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kymppikerhoa kolkutellen

Painonkehitys on tässä raskaudessa ollut suorastaan rakettimaista. Kymppikerhon ovea kolkutellaan toistamiseen.

Okei, siihen vaikuttaa varmasti muutaman kilon korkeampi lähtöpaino (ei se imetys sittenkään vienyt kaikkia kiloja tai siis vei mutta ne hiipivät taäysin mystisesti takaisin...) ja Canadan maassa saavutettu tunkkainen sokerihumala.

Reissusta palattiin nimittäin neljän kilon lisävoimin. Koko perheen yhteispainokertymä oli 8 kiloa/kk. joista siis puolet kannan minä vähemmän ylpeällä yksinoikeudella. (Voi näköjään se terveystieteilijäkin vedellä ylipainosta kertovien artikkeleidensa joukossa niitä sokeriövereitä. Se maa kun nyt vaan on tehty vaahterasiirapista...).

Enihau, valahdin valkoiseksi viimeistään siinä vaiheessa, kun Finnairin tuloterminaalin matkalaukkujen noutohihnan tykönä kapusin matkatavaravaakaan. Painoni on nyt sama kuin Murmelin syntyessä.

Mitä vit..

Raskautta on jäljellä vielä mukavat kolme kuukautta ja painan kuin viimeisilläni ollessani.

Ei saak... Ei ihme, että on vähän niitä selkäsärkyjä ja vaikeuksia löytää vaatekaapista yhtään mitään päällepantavaa. Great.

Tahtoisin kovasti uskoa siihen, että tämä on vain sitä kuuluisaa turvotusta, joka jää synnärille. Mutta enköhän saa taas runtua terveydenhoitajalta. Painonkehitys kun tällä kaavalla on kilo per viikko ideaalin 500g sijaan.

Ja tietenkin huomenna on vuorossa neuvolalääkäri. Any tips? Vesipaasto? Norovirus pikana?

2 kommenttia:

  1. no nyt kun tuli puheeksi, niin viime viikkoinen 4 päivän paskatauti oli tehokas. viikon takaiseen neuvolaan nähden saldo oli -4,5kg. olo oli kuiva, voin sanoa. en silti suosittele, kipeä vatsa yhdistettynä sisältäpäin takovaan tyyppiin ei ollut mikään erityisen mukava kombo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Njääh, kyllähän sitä sissinä hoitaa vaikka vasurilla uhmaikäisen lapsensa, noroilevan itsensä ja koirankin siinä sivussa. Painosta vihjaileva neuvolatäti sen sijaan on omaa karmivaa luokkaansa... ;)

      Poista