maanantai 21. lokakuuta 2013

Pilvinen poutasää


Tehtiin vähän askarteluja taannoin, itseasiassa jo aika hetki takaperin, mutta mitäs siitä. Kierrätysvinkit jakoon!

Saatiin tutuilta ylimääräiseksi jäänyt Ikean vihreä karvalankamatto. Sellainen perus juuttimatto, johon on joku pienillä käsillä punonut nyonpohjaisia karvalankoja kiinni. Sen piti ensin tulla lastenhuoneeseen samanlaisen maton kaveriksi.Matto oli kuitenkin jostain kumman syystä hieman erisävyinen huoneessa jo olevan maton kanssa. Jotenkin myös matikkapääni petti totaalisesta (taas), kun luulin sen mahtuvan heittämällä sinne toisen kaveriksi. No eipä mahtunut, joten piti äkkiä ryhtyä luovasi ja ratkoa yhden ylimääräisen maton varastointidilemma. Lyhyen pitkän harkinnan jälkeen päätin silputa sen suureksi puoliympyräksi. Uuden elämän saanut matto päätyi onnellisesti puoliympyrän muotoisen lasten pöydän alle jalkojen lämmikkeeksi.

En kuitenkaan hennonnut heittää ylimääräisiäkään palasia pois (huomatkaa sukulaissuhteeni hamstereihin) vaan ryhdyin askarteluhommiin.


Ähersin ja tuhersin murmelin kanssa varmaan pari tuntia sulloutuneena jättiläiskeittiömme pienimpään mahdolliseen nurkkaan. Minä leikkasin ja liimasin ja murmeli piirsi ja sotki ja joutui jäähylle ja piirsi lisää. Äitikin kävi jäähyllä ja leikkasi sitten lisää. Ah mitä yhdessä tekemisen riemua.


Jämäpaloista tuli lopulta pari vihreää pilveä ja ikean ylimääräisestä valkoisesta vessamatosta yksi lisää. Mattopalaset liimattiin pahville ja läntättiin lopulta seinälle tapetista tuunatun Kirahvin kaveriksi. Aika ovelaa mattojen uusiokäyttöä ja samalla oivallinen äidin hermojen harjoitteluhetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti