sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Vaatekaapin syystalkoot


Kävin juuri läpi vaatekaapin. Reissusta rähjääntyneenä, sumein silmin ja jetlagin tarmolla päätin siivota kesävaatteet varastoon. Samalla noukin talvivaatteet esiin.

Okei, lähtölaukaus tapahtui oikeasti siksi, että täällä on helkkarin kylmä!

Ja ihan aikuisten oikeasti siksi, että en enää paluumatkan jälkeen mahdu yhteenkään takkiin sisälle. Kyllä ne vetskari auki jätettynä menevät, mutta silloin tietty kylmettyy joka iikka.

Siispä varastolaatikoiden purkuhommiin.

Huomasin alta aikayksikön, että joka vuotinen peruskamaa oleva talvivaateprojektini levähti salakavalasti kummallisille sivuraiteille. Huomasin talvivaatteiden tavanomaisen esiinkaivuun sijaan lajittelevani jo olemassa olevia vaatteita kolmeen eri pinoon.

Hoin kaapin edessä puolisen tuntia mantraa mahtuu päälle, ei mahdu päälle, mahtuu, mutta en halua venyttää, ei tule enää kauan mahtumaan, ja perus mikä hitto tämäkin on?

Lopuksi päädyin pinoihin a) ei mahdu päälle enkä halua venyttää, b) mahtuu päälle nyt ja tod näk. koko loppu raskauden ja c) näistä saa tissit hyvin nopeasti tiskiin.

Että sellainen elämänvaihe taas. Raskauden vikalla kolmanneksella ei ole paljoa varaa valita talvivaatteiden ja kesävaatteiden välillä, se laitetaan päälle mikä mahtuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti