keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Check!

Ja niinhän siinä kävi, että vauvatavarat tipahtivat taivaalta suoraan syliini! Juuri sopivasti puolivälin rajapyyykin saavutettuamme.

Ah tätä onnen päivää! Rakas enoni tyhjensi kevätsiivouksen hurmassa oman autotallinsa, kotinsa, kellarinsa, vinttinsä ja kolme muuta ekstrakellaria suoraan meidän auton takakonttiin ja saaliiksi saatiin seimisänky, rattaat, juoksurattaat, syöttötuoli ja itkuhälytin. Check, check, check ja hankintalista sen kuin lyhenee!

Kuskattuamme tavarat kotiin siihen kolmanteen huoneeseen, tuntui olo aivan kummalliselta. Siellä ne lasten kamat nyt killuvat, vailla minkäännäköistä tarkoitusta moneen kuukauteen. Ähinän ja kantamisen päätyttyä iski miltei nolostus ja hävetys. Voi ei, jos joku näkee nämä kamat, hävettää! Onneksi huoneessamme on ovi, jonka voi sulkea vieraiden saapuessa. Tällöin kukaan ei näe, että neurotic brain on taas ollut aikaisessa ja haalinut itselleen kasan tavaraa. Its better too early than too late!

Ainiin, ylläribonarina saatiin myös vanha babysitteri, jonka retrous on päätä huimaava. Buustasin sitä vielä uudella päälikankaalla aikani kuluksi:vko 20

2 kommenttia:

  1. Vau, tehän saitte kaikkee kivaa ja tarpeellista. Toi babysitteri on aivan loistava, mahtava retro! :)

    VastaaPoista
  2. Sitteri vielä kiikkuu ja nitiseekin sopivan unettavasti eli odotukset on korkealla!

    VastaaPoista