sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Oireita oireettomuudesta

Viides viikko kohta pulkassa ja isäntä kutsuu minu jo sulavasti mammaksi. Vauva-aiheisia asioita on googlattu jo olan takaa ja homma konkretisoituu koko ajan enemmän ja enemmän.

Vai konkretisoituuko?

Ihan rehellisesti. Minusta ei tunnu yhtään miltään. Siis iloitsen asiasta ja tulevasta vauvasta aivan mielettömästi, mutta mitään merkkiä/tunnetta/olotilaa viitaten raskaana olemiseen ei ole. Aluksi taisin oikein liioittelemalla löytää itseäni kuulostellen muutaman hassun oireen, jotka nekin taisivat johtua vain railakkaasta mielikuvituksesta.

Okei, jos ihan tarkkoja ollaan niin etuvarustusta jomottaa, mutta vain minimaalisesti. Suussa on kumma maku, mutta se taitaa johtua siitä, että poltin kieleni eilen pizzaa syödessä. Myös alavatsa on outo, mutta toisaalta ihan yhtä outo kuin kaikkina muinakin päivinä minä tahansa kuukautena aiemminkin. Tämä kuulostelu käy hermoille. Onko tämä normaalia vai epänormaalia? Onko siellä ketään tai mitään?

Googlettamaan en tällä kertaa lähde. Siitä ainakin tulee epänormaali olo.

Muistan muistuttaa itseäni, kun oireet saapuvat ja niitä lämähtää vaivoikseni koko rekkalastillinen, että oireettomuudesta panikoiminen oli sittenkin ihan jees. Ja että onneksi se alku edes oli helppoa aikaa.

vko 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti