keskiviikko 15. joulukuuta 2010

2 millinen

Luottamus on tällä kakkoskierroksella nyt todella kova. Tuntuu siltä että 2mm mittainen mittarimato pysyy sisällä ja siitä tulee meidän ihan oikeasti. Samaa mieltä on Isäntä, joka sai pikkujoululahjaksi kirjekuoressa tikun kahdella viivalla =)

On tämä hurjaa. Tähän liittyy tosin hyvin naiivia käytöstä. Fiilis oli tänään niin mahtava, että juoksin hetimiten kaupaan ostamaan mammavitamiineja, laitoin alkoholin pannaan ja rupesin hörisemään itsekseni töissä kun varattiin seuraavia ohjausryhmän kokouksia ensivuoden lopulle, jolloin köllötän jo äippälomalla. Naiivia, mutta niin mahtavaa! (Ja ostan btw ehkä vielä potkupuvunkin joulumarkkinoilta, jos kehtaan.)

Kellekään en kyllä vielä möläytä enkä neuvolaakaan ilkeä vielä varata, sillä jonkin näköinen taikausko kolottaa takaraivossa. Ihan kuin hommalla olisi suurempi todennäköisyys mennä kesken, jos varaan neuvolan. Sitä paitsi tässä on hyvää aikaa ventata ennen ylitsepursuavia lisäfiilistelyjä raskaudesta, sillä kohta on joulu ja uusivuosi ja vasta sen jälkeen alan pohtia tarkemmin lisäorientoitumisia.

MaHtaVAa!

ps. joululahjatoive: mato pysy kyydissä

vko 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti