perjantai 27. tammikuuta 2012

Haaravälikappale

Ihanaa, että joku on keksinyt sen. Haaravälikappaleen tai bodyn jatkokappaleen tai mikä lie nimi sillä onkaan. Tarpeeseen se kuitenkin tulee!

Törmätessäni tähän ihmevekottimeen koin valaistuksen. Juuri tätä olin tarvinnut lisätäkseni vaatteiden käyttöikää. Juuri tätä kapistusta olin tarvinut, kun itkeskelin pieneksi jääneiden vaatteiden perään - ei vielä kaappiin, nyyh! Ja juuri tämä antaisi lisäaikaa niille kalliilla hommatuille ihanuuksille, jotka olivat käytössä vain kaksi viikkoa. Sekä ne ryökäleet, jotka unohtuivat kaapin pohjalle ja pienenivät siellä itsekseen.

Saan sittenkin pukea murmelin vielä hetkeksi 62 senttisiin vaatteisiin!!

Pelastus. Ihanaa. Täydellistä. Kiitos kiitos kiitos niillle käsityöihmeille, jotka tämän ovat värkänneet!

Sitäpaitsi tällä ratkaistaa toinenkin ongelma: kestovaipat ja äärimmilleen venytetyt bodyjen haaranapit. Jos olet käyttänyt niitä, tiedät mistä puhun!

Suosittelen: bodyn jatkopala

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä loistavalta keksinnöltä. Itsekin olen pohtinut, miten kestot saa mahdutettua pikkuruisiin bodyhin. Mistä noita jatkokappaleita saa? En muista missään törmänneeni...

  VastaaPoista
 2. paikka oli beboliina.fi, paaaaljon eri värejä!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin hyväksi havaittu, juurikin kestovaippojen vuoksi ja muutenki käyttöikää pidentämään. Omani ostin huuto.netistä, joku tehtaillut sinne edullisesti.

  Nuo on mielestäni myös loistava vauvalahjaidea. Sen sijaan että tuo niitä pikkiriikkisiä vaatteita niin voisi hankkia tuommoiset.

  VastaaPoista
 4. True!

  Löytö oli vähintäänkin yhtä valaiseva, kuin rintsikoiden jatkokappale raskaanaoloaikaan!

  VastaaPoista