maanantai 2. kesäkuuta 2014

Itepähän kerjäsit.


Nyt on kesälomien suunnittelun kulta-aika ja minähän pistän haisemaan. On tarkoitus olla mökillä, Naantalissa muumeilemassa, ehkä Tallinnassa ja ainakin Porvoossakin. Kaikenlaista kivaa tiedossa.

Viimeksi manittu on tarkoitus olla ihan kahden kesken -reissu. Hih. Isännän kanssa.

Tarkoitus on yöpyä ihanan seesteisessä Pariisin Villessä ja nautiskella aamutuimaan hotlan erikoisuus, lähiruoka-aamiainen. Aiomme myös syöpötellä herkullisen illallisen mainetta niittäneessä Sicapellessä, jonka pelkkä nimi saa hymyilemään.

Lapset todellakin jäävät tältä viisivuotishääpäivämme juhlistamismatkalta hyvällä omatunnolla veke. Sortsit vaan. Kahdenkeskeinen aika on kortilla ja se kulutetaan tällä kertaa laadukkaasti ja huolella.

Mukulat menevät ensikertaa anoppilaan yökylään. Anoppi on kinunnut kakkosen syntymästä asti niitä molempia yhtäaikaa yöksi ja nyt saamansa pitää. Tulossa on yksi uhmatuhma ja yksi yösyötettävä. Joka ei pullosta juurikaan tykkää. Tahtoisin olla kärpäsenä katossa kun kakkonen vaatii klo 02.00 ja klo 04.00 ruokaansa. Ja herää siihen päälle vielä klo 05.30 hihkumaan. Tai siis en haluaisi olla, haluan olla Hotellin puhtaissa valkeissa lakanoissa!!

Mutta itsepähän kerjäsi. Ja täältähän pesee! Varoisi hieman mitä menee ehdottelemaan.

Tule jo heinäkuu!!!
2 kommenttia:

 1. Uskomatonta että anoppisi on kerjännyt tuota. Itse odottelen edelleen yökyläkutsua pojalle. Täytti juuri 2 v, eikä ole kutsua toistaiseksi näkynyt. Nyt on sentään jo nukkunut yksittäisiä kokonaisia öitä, että sen puoleen on jo helpottanut. Mutta koskaan ei tiedä koska tuollainen kokonainen yö tulee. Yleensä se ei tule koskaan silloin kun itse tyhmänä menen valvomaan puoleen yöhön ja seuraavana päivänä on työpäivä. Yleensä silloin tulee juuri sellainen kolmen herätyksen yö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti pois vaan mummolaan kun kutsu käy!

   meillä on vielä hauska tilanne edessä, mukula kieltäytyy tätä nykyä pullosta kokonaan... hmm.. mitenköhän meinaa anoppi sen ruokkia? Not my problem... kai muksu puurolla elää yhden päivän?

   Poista