keskiviikko 17. elokuuta 2011

Dr. Mengele

Suuri turhautumisen aaltoni ja tulosten aikaansaamattomuus on uudelleen ohjattu ja valjastettu toisiin toimiin. Olen viime päivinä yrittänyt keksiä erilaisia asioita, miten vauvasta voi vielä kun ehtii saada jotakin seuraa tai hupia.

Olen harrastanut useita empiirisiä kokeita tulokkaalla. Olen perus mahan tökkimisen ohella kuulostellut päivittäin sen menoja. Maha hiljenee yleensä miltei koko päiväksi ja villiintyy iltaisin. Kello yhdeksän ja kahdentoista välillä tapahtuu. Liikelaskennan voi tällöin unohtaa sillä 10 tulee täyteen yhtä monessä sekunnissa. Jos liikkeitä ei syystä tai toisesta kuulu saa otuksen usein liikkeelle kylmällä juomalla. Mielenkiintoista.

Yhtenä iltana, kun iltaliikkeitä ei kuulunut survaisin mahani puoleksi tunniksi isännän kylkeä vasten. Johan alkoi puristuksissa olevan raasun liikehdintä. Raivari veti raivareitaan oikein olan takaa mahatilansa pienentyessä ja minä vain nauroin. Siitäs saat, tuolta minustakin tuntuu nykyään tämän 13 kilon alla!

Lisäksi olen säikytellyt tahallisesti ja tahattomasti mahamönkijää testaten sen reaktioherkkyttä. Käsien läpsäytys, koiran haukahdus tai jokin muu kova ääni saa sen sätkähtämään. Erityisesti mahan pinnan läpsäyttäminen paljaalla kädellä saa aikaan hypähdyksen. hienoa. Refleksit siis toimivat.

Isäntä sai eilen mahtavavimman idean. Soitatimme mahalle eri musatyylejä täysiä aina Anna Puusta Santanaan ja Lilly Alleniin. Istuin pitkän tovin maha kiinni kaiuttimessa Isännän integroidessa toiseen kylkeeni subbaria. Tämän jälkeen isäntä ryhtyi vaihtamaan biisejä kuin mikäkin dj. Tuloksena kirjattakoon, että Giant Robotin vanha tuotanto sekä Palefacen uusin levy olivat hittejä, naisäänet eivät niinkään, mutta paras tulos saatiin koiramme vinkusialla. Tällöin maha pomppi ja jalat meinasivat puskea kyljistä läpi.

Kiitos Dr. Mengelen koeasetelmien, teki hieman pahaa suunnata kajari suoraan alamahaan ja subbari tärisyttämään koko raukkaa. Mietin, millaisiakohan kuulovaurioita lapsellemme tieteen nimissä aiheutamme. Mutta yllättäviäja hyödyllisiä tuloksiakin kokeella saatiin aikaiseksi: viime yönä supisteli ensimmäistä kertaa niin maan perhanasti, pari tuntia putkeen ja 5 minuutin välein...

Jokohan?

vko 40

1 kommentti:

  1. Mahtavaa! Testaapa sitten synnytyksen jälkeen, onko musiikkimaku edelleen sama. :)

    VastaaPoista