tiistai 14. syyskuuta 2010

Vauvantekohomma

Nyt on googlattu miten tämä vauvantekohomma oikein toimii:

1. Lapsen hankinnaassa oikea ajoitus on tärkeä. Lapsen hankinta on yksi elämän tärkeistä käännekohdista johon tulee varautua.  Talouden on hyvä olla kohdallaa, vakkarityöpaikka, vaaleanpunainen pilvilinna rakennattuna tietty omalla pihalla ja grillillä, perhevolvo, kultainennoutaja siellä linnan pihalla ja ai niin puolisokin tarvitaan, mieluiten virallinen ja valtion tunnustama

Huokaus, kivat ehdot. Miten ois kohtuutalous asuntovelalla, määräaikainen työ vuoden loppuun, piha ja grilli löytyy JES, skoda ja koirakin, tosin ei todellakaan mallia noutaja, ja tietty mies löytyy!

2. Raskaaksi hankkiutumisessa tärkeintä on ajoitus. Parhaimmat edellytykset on ajoittaa hedelmöittymisyritykset kierron keskivaiheille ovulaation aikoihin. 

Hei harmi vaan, että naisen d-days on kerran kuussa ja 12-24 tunnin ajan! Tämä "ovulaation aikoihin" osuminen ei todellakaan ole helppo suoritus. Vaikka tohtoritäti sanoi naistenlääkärissä kääydessäni, että "kaksi kertaa viikossa äksöniä riittä", uskaltaisin väittää että tuosta kahdesta kerrasta ainakin toisen olisi ihan jees osua kohdalleen tai muuten homma ei pelaa. Suorituspaineita!

3. Jos homma ei ota onnistuakseen voi aina koettaa muuttaa elintapoja esim jättää alkoholin pois ja syödä terveellisesti.

Joo, tässä on kohta kytätty omaa ja puolsikon tupakointia, alkoholinkäyttöä, syömistä, nukkumista ja mitä vaan minkä voi kuvitella liittyvän yhtään mihinkään. Hyvä etten kohta pyydä sitä käyttämään löysempiä housuja ettei sen minimiit tukehdu kuumuudessa.

4. Kärsivällisyyttä.

Tämä on se vaikein kohta. Miten hillitä niitä tunteita kun on jo vuoden tai ylikin toivonut, odottanut, luullut odottavansa ja tahtonut niiiiiin paljon että välillä itkettää? Ja ai niin stressaantuminen tästä aiheesta voi sekin vaikeuttaa lasten saantia. Shit!

Lisää ohjeita löytyy Soul Captain Bandin kipaleesta Vauvantekohomma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti