sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Turkki tsek.Takaisin taudittomana! Terveiset Turkista, matkaanhan lähdettiin yhdellä ja puolikkaalla rs viruksella ja kahdella extempore mahataudilla. Huh. Mutta miltei kaikki taudit jäivät Suomeen. Mitä nyt räkäimurilla auottiin pitkin alkuviikkoa pienemmän nenää. Kyllä aurinko parantaa.

Pieni jännäkakka meinasi tulla lentokoneessa, kun poimin naapuripenkkiriviltä taikasanat oksennuspussi ja noro. Onneksi ei hypännyt käytävän yli meille.

Turkki toimi loistavasti, samoin melkein all inclusive hotellikin. Meillä tätä ominaisuutta ei ollut käytössä, mutta käytännössä hotlan baarit, ruokamestat ja minimarkettikin olivat ahkerasti käytössä.

Hotellissa oli vieläpä spa ja kuntosalikin sekä ryhmäliikuntaa for free! Arvaa kuka pääsi joogaamaan, saunaan ja punttiksellekin ilman muksuja. Fantastista, kyllä ruotsalaiset osaa rentoutumisen. Hotla nimittäin oli täynnä ruotsin miljonääri äitien näköistä naapurikansaa.

Ja mikä parasta muksut nauttivat. Oli jättiläismainen hiekkaranta, vauvojen kahluualtaan vesiliukumäkineen, bernie ja lollo eli hotellimaskotit lasten diskoineen jne.

Eipä lomalla siis paljoa tarvinnut tehdä kaks veen viihdyttämisen eteen. Kolmikuinenkin pärjäsi hyvin mukana. Mitä nyt meinasi yhtenä päivänä paistua rattaisiin, söi epähuomiossa kebabia lautaselta kun silmä vältti ja ryhtyi nukkumaan seitsemän tunnin unia.

Siis seitsemän tunnin unia.

No eipä ne tietty Suomeen asti tulleen mukana, mutta sainpahan itse nukkua koko loman aivan järkyttävän hyvin. Kyllä nyt jaksaa taas painaa.

Niin ja olihan siellä sitä kulttuuriakin, jos joku ihmettelee. Mutta se ei paljoa kiinnostanut tässä elämäntilanteessa. Niitä raunioita ja basaareja on tullut ihmeteltyä ennenkin ihan tarpeeksi. Nyt kovinta valuuttaa on ilmainen kasvomaalaushetki, isot leikkipuistot, ravintolan omat leikkialueet ja ilmapallosetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti