keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Jee ja muuta pientä viisasta

Murmeli on oppiva lapsonen. Siispä olen häikäilemättömästi käyttänyt tilaisuutta hyödykseni ja tuhlaan aikaani päivisin opettamalla sille kaikkea turhaa ja yhdentekevää.

Murmeli on kerrassaan taitava. Se osaa jo näyttää missä päin huonetta Veeti -koiramme on, missä suomenlippu liehuu (lipputanko nököttää olohuoneen ikkunan edessä), missä äiti ja isi viilettää. Luulen että kyseinen näytä missä jokin on -leikki on vasta aluillaan, mutta saldo on mielestäni jo aika hyvä 8 kuiselle.

Perus kamaa ovat myös kahden palikan yhteen hakkaaminen, palikan mäiskiminen patteriin (kiva ja kova ääni) sekä käsillä taputtaminen lattiaan tai mihin tahansa mistä lähtee ääni. Myös highly advanced baby skilssejä edustaa vetolelun kiskominen luokse narusta. Mahtavaa, se imee oppeja kuin sieni vettä sateella.

Näiden lisäksi murmeli on koulutettu nostamaan molemmat kätensä kohti taivasta kun huudetaan JEE! Samoin se ojentaa toisen kätensä ilmaan kun huudetaan GIVE ME FIVE! Nämä ovat tarpeellista kamaa lätkän mm-kisoja varten.

Lisäksi onnistuu tietty perus heihei, istualteen, makuulteen ja seisaalteen. Joka tilanteessa. Piece of cake.

Ja äiti huutaa vuoron perään taitavaa ja hurraata. Oli kyseessä maailman ihmeellisin saavutus tai perus vilkutus. Tottakai.

Paras temppu on kuitenkin annatko äidille pusun. Tästä seuraa varsin märkä muiskautus, sekoitus kieltä ja limaisia huulia vasten äidin poskea. Ihanampaa ei voisi toivoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti