tiistai 14. helmikuuta 2012

Mama of the year

Oijoi, kiitos ja kumarrus!

Olen ehkä aiemmin saanut jonkin sortin vastaavan tunnustuksen, mutta häseilin ja poistin sen vahingossa. Jos jotakuta tällä sohaisin kipeästi, annathan anteeksi. En osannut!

 
 
Ja vielä tilitys ja takaisin maksu olkaa hyvä:

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun...
viimeksi pamautin vahingossa lastani pianomallisella soittovehkeellä kaaliin. Näitä sattuu vähän väliä, rapatessa roiskuu.

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on...
siis lapsiperhe, meilläkö, ja minäkö kuulun siihen kastiin? Kyllä, tämä on opittava, olen lapsellinen, lapsen omistava äiti, joka on lapsestaa ylpeä ja iloinen, mutta jonka on samalla niin vaikea käsittää sitä faktaa.

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän...
vihdoin avaa suunsa ruokintatilanteessa. Tätä on ensin edeltänyt mieletön aaaa, avaa suu, aaa(rgh) -sessio, jonka päätteeksi toivottavasti monttu aukeaa. Ja jos vielä ruoka pysyy sisällä niin äiti tietää, että on tehnyt murmelinkin mielestä hyvää bataattimössöä...

4. Kello 12 yöllä olen yleensä...
nukkumassa, missä te muut muka haahuilette?

5. Kello 8 aamulla olen yleensä...
edelleen vieläkin nukkumassa...

6. Haluaisin sanoa lapseni isälle, että...
hassua kuinka oletkaan saanut aikaiseksi niin itsesi näköisen tyttären, olisit jättänyt minulle edes silmien värin valittavaksi =)

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että...
muffeta lisää ja kiitos niistä vapaapäivistä, jotka annat minun ja isännän viettää ihan kahdestaan!!

8. Viimeksi kiroilin, kun...
ipana ei avannut suutaan kun syötin. Tämä on tuskaa.

9. En ole koskaan osannut...
olla raivostumatta tai menettämättä malttiani kun turhauttaa, mutta tästä taidosta yritän opetella pois joka ikinen päivä. Kultaisena sääntönä on samat kolme asiaa, kun merillä ollessa: älä hermoile, älä hermoile, älä hermoile.

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on...
lukea hesari ja juoda aamukahvi keskeytyksettä, lähteä ekstempore elokuviin ja ajatella ihan kokonaisia ajatuksia alusta loppuun asti - ihan rauhassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti