tiistai 27. toukokuuta 2014

Kokoa XS odotellessa


No niin. Ivo Nikkolot on heitetty aikaa sitten kauimmaiseen nurkkaan tissit heti esiin -paitojen tieltä. kotona laahustaa verkkarinainen, jonka ripsarikin kuivuu puteliinsa. Kuulun selvästi kulahtaneiden kotiäitien sarjaan,

Onnistuin kuitnekin hämäämään ympäröivää maailmaa hetken, kun pääsin kerrankin ilman mukuloita kylille ja kaupoille. Tarkoituksenani ostaa jotkin housut jotka mahtuvat päälle. Entisistä farkuista nimittäin yksikään ei istu takamukselleni enää. Ihana äitiys.

Törmäsinkin ostosreissullani erääseen ihanan pirteään - mutta selvästi lapsettomaan - vaatekaupan myyjään suosikkiliikkeessani. Sirpsakka dydeli tarjoili minulle uusinta hottia eli superjoustavia juutti legginssifarkkuja (mikä lie jeggins sanahirviö se oli). Ne olivat kuulemma must have juuri nyt. No, päätin kokeilla niitä ja ryhdyin valkkaamaan kokoja.  Neitokainen ähräsi sinnikkäästi vieressäni ja ehdotteli kokoja.  Housuista pitäisi ottaa ehdottomasti koko S. Tai jopa XS. Kuulemma venyvät.

Totesin vain kohteliaasti, että olen nelisen kuukautta sitten synnyttänyt, että ei kiitos nyt alaosia ollenkaan kun en tiedä mihin kokoon palaudun.  No äkkiähän sitä palautuu eikö? totesi myyjä.

Jep. Kyllä ne kilot lähtee mutta se lantio nyt ei ihan heti kutistu.
Arvostan silti näkemystäsi koon valinnasta, olen aina ollut kokoa M tai L.

Nyt hipelöin epätoivoisena XL -kokoisia vaatteita.

No, innostunut myyjä neiti jatkoi tarjoamalla yläosia. Huippusuperihkut neulemekot kuulemma olivat muotia ja niitä kannettiin käsivarsilleni kaksin kappalein. Enpä kehdannut sanoa, että neulemekko on mitä painajaismaisin asu imetyksen kannalta. Tai siis jos ei haittaa, että keskellä ostoskeskusta alkaa kuoria itseään esiin täysipitkästä mekosta huutava lapsi toisessa kainalossa roikkuen, niin mikäs siinä sitten.

Eipä auttanut muu kuin pitää myyjäraukalle luento rintamaidon syöttämisen saloista ja siihen kuuluvasta vaatetuksesta.

Mukaan tarttui kuitenkin lopulta pari tissiystävälistä paitaa ihan vain ostamisen ilosta ja riitä riemusta, että pääsin kerrankin yksin ulos talosta.

Ja oli sekin ihan koomista, kun minä ja ystävällinen myyjätär olimme ahtautuneet sovituskoppiin ja revimme sekä venytimme vuoronperään erilaisten paitojen rintamuksia. Saako tästä tissit esiin? Entä tästä?

Pisteet tilannetajuiselle ja oppimisinnokkaalle myyjälle, vaikka alku näyttikin katastrofilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti